Facebook

Beste phono versterkers 2021

Lees meer

Een phono voorversterker is simpelweg een must voor het aansluiten van een draaitafel. Om hem beter te laten klinken, of om er überhaupt geluid uit te krijgen. Sommige versterkers hebben een ingebouwde phono ingang, maar deze klinkt zelden zo goed als een losse phono voorversterker. Dit komt omdat deze vaak een metalen behuizing bevat, om interferenties te elimineren en apart wordt gevoed en daarmee potentiële brom kan worden geïsoleerd. iEar’ zet de beste phono versterkers op een rijtje.

Lees minder

Budget klasse tot € 99,-

Pro-Ject Phono Box zwart

De Phono Box van Pro-Ject is een betaalbare budget phono voorversterker die goed te combineren is met draaitafels uit het instap segment. De behuizing is van metaal waardoor deze zeer bestand is tegen straling van buitenaf. Daarmee is het ook een degelijke upgrade ten opzichte van ingebouwde phono inputs. Geschikt voor MM en zelfs voor MC.

Lees meer over de Pro-Ject Phono Box zwart

Compatible met MM elementen

Compatible met MC elementen

Basis klasse € 100 tot € 199,-

Cambridge Audio Solo

De Cambridge Audio Solo phono voorversterker beschikt over een state-of-the-art voeding met schakelmodus en een ombouw printplaat om ongewenste ruis te verminderen. Hierdoor blaas je je vinyl collectie nieuw leven in en gaat zelfs het kleinste detail niet verloren. Ultiem geschikt voor MM elementen wat je in deze klasse voornamelijk tegenkomt.

Lees meer over de Cambridge Audio Solo

Compatible met MM elementen

Niet compatible met MC elementen

Medium klasse € 200 tot € 499,-

Lehmann Audio Black Cube

De Audio Black Cube van het Duitse Lehmann is een zeer compacte phono voorversterker. Hierdoor kan hij makkelijk naast een draaitafel worden geplaatst. Hij is geschikt voor zowel MM als MC en is uitbreidbaar met een externe voeding om de prestaties te verhogen en eventuele interferenties te verminderen. Een top phono versterker in de medium klasse.

Lees meer over de Lehmann Audio Black Cube

Compatible met MM elementen

Compatible met MC elementen

Premium klasse € 500 tot € 999,-

Lehmann Audio Black Cube SE II zwart

De Lehmann Audio Black Cube SE II is een hoogwaardige phono voorversterker met externe voeding. Hierdoor zal hij altijd een constant signaal naar je versterker sturen en veel beter bestand zijn tegen storingen van buitenaf. Hij is geschikt voor MM en MC en biedt ongekende muzikaliteit en detail. Een geweldige upgrade van jouw muziek systeem.

Lees meer over de Lehmann Audio Black Cube SE II zwart

Compatible met MM elementen

Compatible met MC elementen

High-end klasse vanaf € 1.000,-

Lehmann Audio Decade zilver

De Lehmann Audio Decade is een waardige toevoeging voor elke high-end draaitafel. Net als de andere phono voorversterkers van Lehmann beschikt de Decade over een losse, hoogwaardige voeding. Voor de echte liefhebbers en fijnproevers biedt Lehmann ook nog de Silver Cube. Maar dankzij de enorm geavanceerde techniek van de Decade zal hij alle veeleisende muziekliefhebbers verrassen.

Lees meer over de Lehmann Audio Decade zilver

Compatible met MM elementen

Compatible met MC elementen

Zit jouw favoriete phono versterker hier niet bij? Bekijk dan het complete assortiment phono versterkers bij iEar’.

HVS Award