Facebook
Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins Formation

Ga direct naar: Alle producten

Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis. Maar vaak leidt dit tot compromissen – lagere kwaliteit van het geluid. Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation Suite – het eerste draadloze audiosysteem dat voldoet aan de veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Exclusieve draadloze Formation-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit. Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi-geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft tevens trouw aan onze baanbrekende innovatie. Ontdek de Highest Form of Sound met de nieuwe Formation producten.

Belangrijkste functies en voordelen
Exclusieve draadloze Formation-technologie – het gepatenteerde draadloze systeem van Bowers & Wilkins combineert:

Perfecte luidspreker synchronisatie
Een toonaangevende, meeslepende muziek ervaring dankzij een synchronisatie in de kamer van één microseconde tussen de luidsprekers.

Gepatenteerd stabiel mesh-netwerk
Werkt onafhankelijk van je Wi-Fi-thuisnetwerk voor een perfecte geluidservaring.

96 kHz/24-bits audioresolutie
Dankzij onze software en hardware innovaties en het eigen mesh-netwerk levert het Formation systeem een uiterst stabiele en betrouwbare verbinding.

Geluidsprestaties van Bowers & Wilkins – Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van akoestische technologie die in de Formation Series samenkomt, ervaar je Hi-fi geluid zoals bij geen enkel ander draadloos systeem.

Alle Bowers & Wilkins Formation

Merk
Categorie
iEar's advies

Prijs

0 - 3.999

Alle 9 resultaten

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

088-5443510

[email protected]

06-43005525

X
CROSS SELL