Facebook
Canton

Canton

Ga direct naar: Series | Alle producten

Opgericht

1972

Oprichter

Günther Seitz

Eigenaar

Canton Elektronik GmbH & Co. KG

Hoofdvestiging

Weilrod, Duitsland

Canton is de grootste Duitse luidsprekerfabrikant en ontwikkelt en fabriceert sinds 1972 kwaliteitsluidsprekers voor hifi en home cinema gebruik. De merknaam Canton is samengesteld uit het latijnse “Cantare” (zingen) en het Duitse “Ton” (samen). In het logo worden de letters naar mate ze oplopen steeds dikker en sterker (Crescendo).
 
Oprichter Günther Seitz begeleidt Canton al meer dan 40 jaar – altijd met het doel om veel mensen de gelegenheid te bieden goede muziek te ervaren. Een van de succesgeheimen is dat het bedrijf tot op de dag van vandaag een familiebedrijf is gebleven. In het eigen ontwikkelingscentrum werkt het team met de nieuwste technologieën en componenten van de hoogste kwaliteit om zo het perfecte geluid te creëren. Canton blijft altijd zoeken naar manieren om zijn producten verder te optimaliseren. Een voorbeeld hiervan zijn de keramische tweetersystemen en de nieuwe titanium conische membranen. De toewijding wordt beloond: veel van de luidsprekers zijn bekroond vanwege hun geluid en ontwerp.
 
Het zeer uitgebreide luidsprekerassortiment wordt wereldwijd verkocht en onder de naam Reference wordt de absolute high-end luidsprekerserie gevoerd.
 

Canton series

Canton Reference K Series

Canton Reference K Series

Dit vlaggenschip van Canton staat voor de ultieme perfectie. De voortreffelijke technologie zorgt voor een oneindig vol geluidsbeeld met de beste kwaliteit.

Canton Vento Series

Canton Vento Series

De Canton Vento lijn staat dankzij vernieuwende technologieën symbool voor een uitzonderlijke geluidservaring.

Canton Chrono Series

Canton Chrono Series

De definitie van de Canton Chrono serie: stijlvolle luxe met een uitstekende klank en een beetje extravagantie.

Canton GLE Series

Canton GLE Series

De GLE-serie van Canton bereikt het volgende niveau van perfectie met zijn imponerende uiterlijk en uitgebalanceerde klankbeeld.

Canton inbouw speakers

Canton inbouw speakers

Onopvallend, eenvoudig te installeren en een geweldig geluid. Inbouw luidsprekers van Canton zijn de perfecte oplossing wanneer je ruimte wilt besparen.

Alle Canton producten

Category
iEar's advies
229 - 230

Toont 1 resultaat

Canton GLE 426.2 wit
Aanbieding
 
 
1810544-1810544[]
Wit
Voorraad
van  229,00 voor  135,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.