Facebook
Merrill

Merrill

Ga direct naar: Alle producten

Opgericht

1979

Oprichter

George Merrill

Hoofdvestiging

Cordova, Verenigde Staten

Laatste nieuws

PolyTable van George Merrill
Al in de vroege jaren 70 bedacht en produceerde George E. Merrill modificaties aan platenspelers. De opgebouwde kennis en ervaring werd in een later stadium vertaald in een eigen product. Nieuwe ervaringen, nieuwe technieken, nieuwe materialen, uitgebreide research en vooral luisteren hebben uiteindelijk geleid tot de GEM Polytable. De technieken en materialen die in de PolyTable zijn verwerkt, zijn stuk voor stuk uniek te noemen. Denk aan zaken als Rubber Elastomeric Acoustic Laminate, koolstof versterkt kurk en digital motordrive, waar mogelijk wordt het gebruik van metaal vermeden.

Het best is de PolyTable te vergelijken met een Formule 1 bolide waar de body vanaf is gehaald en alleen het hoogst noodzakelijke in beeld komt. Een PolyTable kan in de basisuitvoering zonder arm worden geleverd. Ook worden modellen geleverd met 9, 10 of 12 inch toonarmen. Het aanpassen van armboards voor specifieke toonarmen is ook mogelijk.

De PolyTable wordt geleverd met een standaard voedingsadapter, maar er kan ook gekozen worden voor een digital motordrive. Met een nauwkeurigheid van twee ppm (parts per million) wordt een absolute gelijkloop gerealiseerd en het ontwerp isoleert de motor van het stroomnet. Resultaat is de opschoning van micro-informatie wat leidt tot een betere afbeelding, detaillering en realisme. We presenteren de PolyTable van George Merrill; de essentie van de draaitafel.

Categorie
iEar's keuze

Prijs

88 - 5.199

Alle 8 resultaten

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

088-5443510

[email protected]

X
CROSS SELL