Facebook
Roksan Attessa serie

Roksan Attessa serie

Ga direct naar: Alle producten

Het Roksan Attessa-assortiment is volledig in-house ontwikkeld bij Roksan in het VK en biedt premium streamingtechnologie, toonaangevende prestaties en een prachtig industrieel ontwerp. Het assortiment is daarom ontworpen om al het wonderbaarlijk complexe geluid van een toonaangevend hifi-systeem te combineren met de eenvoud waar de meeste luisteraars naar hunkeren – waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met beide apparaten en met de mensen om je heen.
 
Eenvoudig aansluiten. Geweldige hifi is ongelooflijk ingewikkeld, nauwkeurig en complex. Gelukkig is het wel eenvoudig bereikbaar. Voor het Attessa-assortiment heeft Roksan haar schat aan technische expertise gebruikt om levensecht geluid te leveren met alle diepte en kwaliteit die je je maar kunt wensen. En dit is voor elkaar gekregen in een minimalistisch, intuïtief ontwerp dat niet eenvoudiger in het gebruik kan zijn.
 
Profiteer van het ware plezier van geluid. Ontworpen om al het wonderbaarlijk complexe geluid van een toonaangevend hifi-systeem te combineren met de eenvoud waarnaar de meeste luisteraars verlangen – waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met apparaten en met de mensen om je heen. Een home audio product dat voor de eerste keer niet meer intimiderend is voor de gebruiker.
 
BluOS Premium Multi-Room Audio Technologie. De ingebouwde BluOS premium multi-room audiotechnologie in de Attessa Streaming Amplifier ondersteunt 20+ streamingdiensten en kan tot 64 zones streamen, allemaal te bedienen via je smartphone.
 
Bediening met één druk op de knop. De minimalistische bedieningsknop biedt één contactpunt voor zowel volume als invoer, een intuïtieve draaiknop met haptische feedback en een grafische interface.
 
Breed scala aan ingangen. Met een breed scala aan digitale en analoge verbindingen, waaronder Bluetooth, kun je audio van hoge kwaliteit naar een groot aantal externe apparaten brengen, waaronder de tv of gameconsole.
 
Perfect gesynchroniseerd. MaestroUnite-configuratie voor draadloze updates en samenwerking met andere apparaten om een ​​enkel Roksan-systeem te vormen. Een op maat gemaakte technologie en app ontwikkeld voor Roksan.
 
Ontworpen en ontwikkeld in Groot-Brittannië. Het Attessa-assortiment, volledig intern ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk, biedt toonaangevende prestaties en een prachtig industrieel ontwerp.
 

Alle Roksan Attessa serie

Merk
Category
iEar's advies
624 - 1.875

Toont alle 8 resultaten

Roksan Attessa Turntable wit platenspeler
 
 
 
platenspeler
Bestelbaar
 1.250,00
Roksan Attessa Turntable zwart platenspeler
 
 
 
platenspeler
Bestelbaar
 1.250,00
Roksan Attessa CD Transport zilver cd speler
 
 
 
cd speler
Bestelbaar
 625,00
Roksan Attessa CD Transport zwart cd speler
 
 
 
cd speler
Bestelbaar
 625,00
Roksan Attessa Streaming Amp zilver stereo receiver
 
 
 
stereo receiver
Bestelbaar
 1.875,00
Roksan Attessa Streaming Amp zwart stereo receiver
 
 
 
stereo receiver
Bestelbaar
 1.875,00
Roksan Attessa Integrated Amp zilver versterker
 
 
 
versterker
Bestelbaar
 1.250,00
Roksan Attessa Integrated Amp zwart versterker
 
 
 
versterker
Bestelbaar
 1.250,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

HVS Award