Facebook
Ruark Audio

Ruark Audio

Ga direct naar: Alle producten

Ruark Audio is een Brits familiebedrijf met een passie voor geluid en design. Het doel van Ruark Audio is het maken van prachtige muzieksystemen die er fantastisch uitzien en oorstrelend klinken. Producten die een verrijking zijn voor zowel je huis als je leven. De drie sleutelwoorden die het bedrijf hanteert zijn:

Missie: Het is de missie om producten te ontwerpen die zowel het hart als het hoofd aanspreken. Producten waar het bedrijf zelf trots op zou zijn.

Design: Doel is om design iconen van de toekomst te creëren. Strakke lijnen en verhoudingen gecombineerd met speciale functies zoals het RotoDial besturingssysteem maken de producten uniek en direct herkenbaar.

Prestatie en functionaliteit: Om toonaangevende prestaties te garanderen, maakt Ruark Audio gebruik van intuïtieve bediening en functies die echt nuttig zijn.

Het product gamma van Ruark Audio wordt beschouwd als het beste op de markt en heeft een brede aantrekkingskracht. Het wordt gewaardeerd door een breed scala aan klanten, van wie velen voor het eerst genieten van bijzonder goede kwaliteitsgeluid uit een compact design audiosysteem. Het gamma begin bij de R1 deluxe tabletop radio en stopt bij de R7 high fidelity radiogram.

Ruark Audio wiki

  • Oprichting: 1985
  • Oprichter: Brian en Alan O'Rourke
  • Hoofdvestiging: Southend on Sea, Essex, Groot-Brittannie
Category
iEar's advies
0 - 1

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.