Facebook
Samsung

Samsung

Ga direct naar: Series | Alle producten

Samsung is al een heel decennium lang de grootste tv-fabrikant ter wereld. Uitzonderlijke technologie en innovatief design liggen daaraan ten grondslag. Samsung is er trots op dat er zoveel mensen vertrouwen hebben in hun televisies en werkt er dan ook hard aan om steeds het nieuwste van het nieuwste te blijven bieden om de top op TV gebied vast te houden. Missie van Samsung is de wereld inspireren met innovatieve technieken, producten en ontwerpen die het leven van mensen verrijken.

Samsung wiki

  • Oprichting: 1969
  • Oprichter: Byung-chull Lee
  • Eigenaar: Samsung Group
  • Hoofdvestiging: Seoul, Zuid-Korea

Samsung links

Samsung tv's

Samsung is specialist op het gebied van tv’s en maakt gebruik van de allermodernste technieken als 4K Ultra HD, Quantum Dot techniek en curved schermen. De release van QLED TV is wat Samsung betreft de volgende revolutie voor je tv. Wanneer je een Samsung TV koopt, krijg je meer dan alleen een televisie. Je krijgt ook een stuk design dat overal mooi bij staat.

Samsung tv formaten

Samsung tv's zijn te koop in verschillende maten. De grootte die je kiest heeft te maten met je persoonlijke voorkeuren, de ruimte in je kamer en de kijkafstand ten opzichte van de tv. Sommige mensen houden van een compacte tv, voor anderen kan het scherm niet groot genoeg zijn. Het hangt er ook vanaf hoe vaak en waarvoor je je tv precies gebruikt.

Samsung accessoires

Bekijk al je favoriete films alsof je midden in de scènes zit. Met het afspelen in Ultra High Definition ervaar je levensechte beelden rechtstreeks in je woonkamer. Of beleef je liever een nieuwe realiteit met Full HD 3D? Een spectaculaire ervaring waarbij beelden ervaringen worden die alle zintuigen prikkelen. Een comfortabele 3D bril zorgt voor een nog betere 3D-belevenis.

Samsung series

Samsung QLED

Samsung QLED

QLED is the next big thing in de evolutie van de tv. Dé smart TV met het helderste en het scherpste beeld dat je kunt krijgen, zorgt voor een ongekende kijkervaring.

Samsung 8 series

Samsung 8 series

Een serie zeer exclusieve tv’s met die alles in zich heeft om de meest kritische kijker te overtuigen. Ervaar superlevendige details met 4K Ultra HD.

Samsung 7 series

Samsung 7 series

Een serie met luxe tv’s voor de veeleisende tv-kijker. Smart TV in flat screen of curved design die beschikt over UHD.

Category
iEar's advies
376 - 2.800

Toont alle 2 resultaten

Placeholder
 
 
 
harde schijf
Voorraad
 377,24
Placeholder
 
Actie
 
televisie
Bestelbaar
 2.799,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.