Facebook
Sonus faber Homage Tradition serie

Sonus faber Homage Tradition serie

Ga direct naar: Alle producten

Met de Sonus Faber Homage Tradition luidsprekerlijn laat Sonus Faber zien dat Italiaans design en creativiteit nog steeds hand in hand gaan bij het bedrijf. Alle elementen uit deze lijn stralen niet alleen een extreme mate van luxe uit met verfijnde accenten en hoogwaardige materialen, maar weten ook de meest kritische luisteraar te verblijden met een geweldige weergave van muziek. Elke luidspreker is met zorg ontworpen en samengesteld, waarbij handwerk eerder regel dan uitzondering is geweest. Sonus Faber betrok bewezen technologieën uit onder meer de Lilium, Il Cremonese en de Olympica collectie in het ontwerpproces van de Homage serie, die nog verder evolueerden om aan de hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen die de ontwerpers zich hadden gesteld. Ieder onderdeel en elke vorm van een luidspreker uit de Homage Tradition serie is het gevolg van gedegen onderzoek en natuurlijk werden voor de crossover filters, de drivers en de behuizing van elke Sonus Faber Homage Tradition speaker de meest hoogwaardige componenten ingezet. Maar misschien wel even belangrijk als de weergaloze klank is ook het uiterlijk van elke Homage Tradition luidspreker, die gerust spectaculair genoemd mag worden. Sieraden voor iedere ruimte in huis en passie die wordt overgedragen op uw gehoor, dat is misschien wel de beste omschrijving voor deze luidsprekerlijn.
 
Afkomst, inspiratie en technieken
Met de rijke historie van het merk Sonus Faber, hadden de ontwerpers genoeg inspiratie om uit te kunnen putten voor het ontwerpen van de Homage Tradition serie. De Sonus Faber Serafino Homage Tradition luidspreker is vernoemd naar Santo Serafino (1699 – 1758). Deze Italiaanse vioolbouwer uit Venetië werd het vak geleerd bij Nicolo Amati. Gebleven is de klassieke luitvorm van de kast, die akoestisch optimale eigenschappen met zich meebrengt. De totale afwerking is van de hele serie naar een compleet nieuw niveau getild. Het achterpaneel van iedere luidspreker uit de Homage Tradition lijn werd “stealth ultraflex” gedoopt. Dit unieke onderdeel van het ontwerp is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Extruderen is een vormgevingstechniek waarbij een vervormbaar materiaal door een matrijs geperst wordt. In de matrijs zitten één of meerdere min of meer complex gevormde gaten die het uiteindelijk gevormde staafmateriaal, het extrusieprofiel, zijn vorm geeft. Dit paneel controleert de luchtstroom en voorkomt turbulentie en dus vervorming. De “exoskeleton” behuizing inclusief de interne demping zorgt voor een zeer precieze weergave.
 
Extra luxe voor een nog betere weergave
Onder andere de zogenaamde “silent spikes” en het gepatenteerde “zero vibration system” komen rechtstreeks van de legendarische “il Cremonese”. De bekende luitvorm komt voort uit zorgvuldig onderzoek en is al sinds de tijd van de legendarische Italiaanse vioolbouwers een bewezen vorm voor de mooiste muziekinstrumenten zoals de Sonus Faber Homage Tradition luidsprekers. De vorm van de kast elimineert inwendige resonanties. Het prachtige houtwerk is bovenop van dezelfde klasse als de zijkanten. Afgewerkt met maar liefst 13 lagen lak en daarna zorgvuldig met de hand gepolijst. Uitschieter is de prachtige carbon stand van de Guarneri Homage Tradition, refererend aan de samenwerking tussen Sonus Faber en Pagani Automibili. De Homage Tradition luidsprekers zijn verkrijgbaar in de kleuren Red met zwart aluminium en zwart leer en Wenge met geborsteld aluminium en bruin leer.
 

Alle Sonus faber Homage Tradition serie

Category
iEar's advies
8.249 - 14.999

Toont alle 8 resultaten

Sonus Faber Guarneri Tradition red boekenplank speaker
 
 
Award
boekenplank speaker
Voorraad
 8.249,00
Sonus Faber Amati Tradition wengé zuilspeaker
 
 
 
zuilspeaker
Voorraad
 14.999,00
Sonus Faber Tradition Vox wengé center speaker
 
 
 
center speaker
Bestelbaar
 13.499,00
Sonus Faber Tradition Vox red center speaker
 
 
 
center speaker
Bestelbaar
 13.499,00
Sonus Faber Guarneri Tradition wengé boekenplank speaker
 
 
Award
boekenplank speaker
Bestelbaar
 8.249,00
Sonus Faber Amati Tradition red zuilspeaker
 
 
 
zuilspeaker
Bestelbaar
 14.999,00
Sonus Faber Serafino Tradition wengé zuilspeaker
 
 
Award
zuilspeaker
Bestelbaar
 10.999,00
Sonus Faber Serafino Tradition red zuilspeaker
 
 
Award
zuilspeaker
Bestelbaar
 10.999,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

HVS Award