Facebook

Corona maatregelen

Corona maatregelen

CORONA MAATREGELEN IEAR’ | ULTIMATE SOUND AND VISION
DEURBELEID
 
Beste klant en/of bezoeker van iEar’,
 
De uitbraak van het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Omdat wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten, partners en alle andere mensen op de eerste plaats stellen hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd om deze in acht te nemen.
 
WINKELBEZOEK
Met ingang van 18 maart tot nadere berichtgeving werken wij voor het winkelbezoek bij voorkeur op afspraak. Een afspraak kunt u maken telefonisch, per email of via een ander communicatiekanaal wat wij in gebruik hebben. Hiermee spreiden wij de winkeltraffic en minimaliseren wij de contacten. Komt u niet naar de winkel met koorts en/of wanneer u last heeft van een verkoudheid.
 
Bij binnenkomst verzoeken wij u uw handen te wassen. Onze medewerkers doen dit ook. Wij kunnen u geen hand schudden, wij houden 1,5 meter afstand en wij kunnen ook geen producten direct van u aannemen. Wij verzoeken u deze op de balie of tafel te leggen, waarna wij ze kunnen aannemen. We houden gepaste afstand.
 
Bezoek van vertegenwoordigers, leveranciers en andere partijen schorten wij t/m 28 april op en zaken met hen handelen we op afstand af.
 
ONLINE BESTELLINGEN
Deze activiteit gaat zonder hinder door.
 
INSTALLATIES
Alleen na uitdrukkelijke overeenstemming met enerzijds onze klant en anderzijds onze installateurs laten wij installatiewerkzaamheden op locatie doorgang vinden.
 
MAGAZIJN
Leveringen van goederen kan zoals gebruikelijk gedaan worden in ons magazijn: st. Ceciliastraat 34, Tilburg. Wij tekenen hiervoor geen bonnen af.
 
Alles wat wij kunnen doen om voor u en onze medewerkers een veilige omgeving te creëren zullen wij doen. Indien wij maatregelen verder moeten aanscherpen of aanpassen dan zullen wij dat doen en u hierover informeren. Wij rekenen op uw begrip!
 
iEar’ | Ultimate sound and vision B.V.
De directie
 
maandag 16 maart 2020
Aangepast miv. 23 maart 2020
Aangepast miv. 31 maart 2020