Facebook

Corona maatregelen

Corona maatregelen

CORONA MAATREGELEN IEAR’ | ULTIMATE SOUND AND VISION

In verband met de afgekondigde lockdown door de Nederlandse regering op 14 december jl. zijn wij genoodzaakt onze winkels in Tilburg en Amsterdam voor het winkelende publiek te sluiten van 15 december 2020 t/m 2 maart 2021 en kunnen wij jou gedurende deze periode dus niet fysiek ontvangen voor een advies en/of demonstratie. Vanaf 3 maart 2021 is winkelen en/of demonstratie op afspraak mogelijk en daarnaast is iEar’ | Ultimate sound and vision op de volgende zaken ingericht.

ADVIES / WINKELEN / DEMONSTREREN
Ons team van deskundige, ervaren en vooral enthousiaste adviseurs is beschikbaar voor deskundig advies. Ook al is de winkel t/m 2 maart niet open, zij zullen je met volle passie en toewijding adviseren over ons volledige assortiment. We zijn hiervoor als volgt bereikbaar:
Telefoon 088 – 5443510
Email [email protected]
Whatsapp 06-43005525
Facebook facebook.com/ieartilburg/

Winkelen en demonstraties zijn op afspraak vanaf 3 maart 2021 weer mogelijk.

LEVERINGEN EN INSTALLATIES
Deze kunnen normaal (met jouw instemming) worden uitgevoerd. Het afleveren van bestellingen en het uitvoeren van installaties gaat dus onverminderd door.

ONLINE BESTELLINGEN
Ook online bestellen en het verzenden van bestelling gaat onverminderd door. Hierbij dient wel rekening te houden met ongekende drukte bij pakketdiensten en eventuele vertraging.

AFHALEN – CLICK & COLLECT
Vooraf bestelde producten, via de webshop of telefonisch, kunnen met ingang van 10 februari op afspraak in de vestigingen in Tilburg en Amsterdam worden afgehaald.

REPARATIES
Producten die gerepareerd moeten worden, kunnen op afspraak worden gebracht bij één van de winkels en daar op afspraak ook weer worden opgehaald wanneer de reparatie is uitgevoerd.

MAGAZIJN
Leveringen van goederen kunnen zoals gebruikelijk gedaan worden in ons magazijn: st. Ceciliastraat 34, Tilburg.

Wij doen er alles aan om voor jou en voor onze medewerkers een veilige omgeving te creëren, waarbij we je tevens zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Indien wij maatregelen verder moeten aanscherpen of aanpassen dan zullen wij dat doen en jou hierover informeren. Wij rekenen op je begrip!