Facebook

Vacature: Backoffice medewerker

Functie

Voor onze vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime backoffice medewerker. In deze brede en uitdagende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor een optimale order administratie. Je verwerkt verkoopfacturen, controleert inkoopfacturen en hebt dagelijks contact met onze leveranciers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van reparaties, het bijhouden van de internet orders en het informeren van klanten over aangepaste levertijden. Ook de aansturing en controle van ons magazijn valt onder jouw takenpakket. Ben jij nauwkeurig, klantgericht en kun je goed prioriteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

* Minimaal een afgeronde, relevante MBO-opleiding

* Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie

* Klantgericht, accuraat, enthousiast en communicatief vaardig

* Een pro-actieve werkhouding en servicegerichte instelling

* Affiniteit met audio/video apparatuur is een pré

Aanbod

iEar’ biedt je een uitdagende functie in één van de betere Hifi speciaalzaken met uitsluitend topproducten, waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar’ hanteren we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse

Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan [email protected]

Vragen

Voor vragen over deze vacature richt je je tot Ron Geurts

088 – 5443510 / [email protected]

iEar’ | Ultimate Sound and Vision

iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg en Amsterdam werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Onze specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben wij binnen elke budget een passende oplossing, waarbij we kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan, zodat je jarenlang plezier zult beleven aan het gekozen systeem. Onze adviseurs staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van onze luisterruimtes of experience area’s. Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.

HVS Award