Facebook

Vacature: Backoffice medewerker

Vacature: Backoffice medewerker

Gezocht: Backoffice medewerker  (m/v) – fulltime

Functie

Voor onze vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime backoffice medewerker. In deze brede en uitdagende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor een optimale order administratie. Je controleert inkoopfacturen en hebt dagelijks contact met onze leveranciers. Ook beantwoord je telefonisch vragen van onze klanten en zet deze waar nodig door naar de juiste collega. Tevens ben je verantwoordelijk voor een stukje aftersales, online content beheer en voer je lichte administratieve werkzaamheden uit. Ook de aansturing van ons magazijn valt onder jouw takenpakket.

Profiel

* Minimaal een afgeronde, relevante MBO-opleiding

* Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie

* Klantgericht, accuraat, enthousiast en communicatief vaardig

* Een pro-actieve werkhouding en servicegerichte instelling

* Affiniteit met audio/video apparatuur is een pré

Aanbod
iEar’ biedt je een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere Hifi speciaalzaken met uitsluitend topproducten, waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar’ hanteren we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag).

Interesse?
Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marijke@iear.nl

Vragen?
Voor vragen over deze vacature richt je je tot Ron Geurts
Tel: 088 – 5443510
E-mail: ron@iear.nl

iEar’ | Ultimate Sound and Vision
iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg en Amsterdam werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Onze specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben wij binnen elke budget een passende oplossing, waarbij we kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan, zodat je jarenlang plezier zult beleven aan het gekozen systeem. Onze adviseurs staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van onze luisterruimtes of experience area’s. Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.