Facebook

Vacature: Verkoop Adviseur

Vacature: Verkoop Adviseur

Functie
Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een verkoop adviseur. Als verkoop adviseur ben je zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoop aan onze klanten. In de winkel benader je klanten actief en begeleid je hen in het totale verkoopproces. Je voorziet klanten van de gewenste productinformatie en demonstreert daarbij de desbetreffende producten. Samen met de collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel en een prettige winkel- en werksfeer.

Profiel
– Grote affiniteit met audio/video apparatuur.
– Ervaring in de winkelverkoop van audio/video apparatuur is een pré.
– Ruime productkennis is een pré.
– Klantvriendelijk, pro-actief, enthousiast en communicatief vaardig.
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
– Minimaal MBO werk- en denkniveau.

Aanbod
iEar’ biedt je een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere Hifi speciaalzaken met uitsluitend topproducten, waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar’ hanteren we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag).

Interesse?
Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marijke@iear.nl

Vragen?
Voor vragen over deze vacature richt je je tot Ron Geurts
Tel: 088 – 5443510
E-mail: ron@iear.nl

iEar’ | Ultimate Sound and Vision
iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg en Amsterdam werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Onze specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben wij binnen elke budget een passende oplossing, waarbij we kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan, zodat je jarenlang plezier zult beleven aan het gekozen systeem. Onze adviseurs staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van onze luisterruimtes of experience area’s. Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.