Facebook

Vacature: Verkoop adviseur

Vacature: Verkoop adviseur

Functie
Kom jij ons team versterken? We zijn per direct op zoek naar een ervaren verkoop adviseur voor onze nieuwe vestiging in Amsterdam. Als verkoop adviseur ben je zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoop aan onze klanten. In de winkel benader je klanten actief en begeleidt hen in het totale verkoopproces. Je voorziet klanten van de gewenste productinformatie en demonstreert daarbij de desbetreffende producten. Samen met de collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel en een prettige winkel- en werksfeer.
 
Profiel
Je hebt grote affiniteit met audio/video apparatuur
Je hebt ervaring in de winkelverkoop van audio/video apparatuur
Je beschikt over ruime productkennis
Je bent klantvriendelijk, pro-actief, enthousiast en communicatief vaardig
Je kunt zowel zelfstanding als in teamverband werken
Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
 
Aanbod
iEar’ biedt je een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere Home-Entertainment speciaalzaken met uitsluitend topproducten, waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. Bij iEar’ hanteren we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Interesse?
Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marc@iear.nl
 
Vragen?
Voor vragen over deze vacature richt je je tot Marc Bosman
Tel: 088 – 5443510
E-mail: marc@iear.nl
 
iEar’ | Ultimate Sound and Vision
iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg en binnenkort ook in Amsterdam werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Onze specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben wij binnen elke budget een passende oplossing, waarbij we kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan, zodat je jarenlang plezier zult beleven aan het gekozen systeem. Onze adviseurs staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van onze luisterruimtes of experience area’s. Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.