Facebook

Beste zuilspeakers 2021

Lees meer

Een luidspreker is een onmisbaar onderdeel van je hifi installatie. Zonder speaker geen geluid tenslotte. Wanneer je een zuilspeaker gebruikt in je hifi installatie zul je profiteren van de allerbeste weergave en dus de meeste audio kwaliteit. Vloerstaande luidsprekers zijn leverbaar in diverse prijsklassen en van verschillende kwaliteiten. iEar’ heeft om je keuze te vereenvoudigen per klasse een beste zuilspeaker geselecteerd. Wat erg belangrijk is bij het aansluiten van de zuilspeaker op de versterker is gebruik te maken van de juiste luidsprekerkabels.

Lees minder

Basis klasse tot € 499,-

Q Acoustics 3050i zwart

De best klinkende vloerstaande luidspreker in de basis klasse van zuilspeakers is de Q Acoustics 3050i. Tegen een gering budget kun je genieten van je favoriete muziek. De 3050i biedt een prima prestatie en de kast is in deze klasse zeer goed afgewerkt.

Lees meer over de Q Acoustics 3050i zwart

Medium klasse van € 500,- tot € 749,-

Focal Chora 826 black

Met een nog relatief bescheiden kast qua afmeting kun je genieten van een ongekende prestatie in dynamiek en laagweergave. De Focal Chora 826 is uitermate geschikt voor aan allround weergave en biedt je jarenlang luisterplezier.

Lees meer over de Focal Chora 826 black

Medium klasse van € 750,- tot € 1,499,-

front open

Monitor Audio Silver 300 6G wit satijn

Aan de bovenkant van de medium klasse is de Monitor Audio Silver 300 de beste keuze. Detail, muzikaliteit en dynamiek samen haal je met de Silver 300 in huis. Alles in een mooi slank en compact speakerdesign wat op een hoog niveau is afgewerkt.

Lees meer over de Monitor Audio Silver 300 6G wit satijn

Premium klasse van € 1.500 tot € 2.999,-

Dynaudio Evoke 30 blonde wood

In de instap van de premium klasse is de Dynaudio Evoke 30 een magnifieke keus. High-end aspiraties in een echt kleine en slanke speakerkast, maar wel volledig van echt hout in schitterende uitvoering. Een uitmuntende keuze in deze klasse.

Lees meer over de Dynaudio Evoke 30 blonde wood

Premium klasse van € 3.000 tot € 4.999,-

KEF R11 zwart hoogglans

Een echte mannenspeaker, lekker groot maar wat een geluid! De vier woofers zorgen voor een ontketende dynamiek en een prachtig laag. De muzikaliteit wordt uiteraard verzorgd door KEF's Uni-Q. Compromisloze ultieme geluidskwaliteit.

Lees meer over de KEF R11 zwart hoogglans

High-end klasse van € 5.000 tot € 9.999,-

Bowers & Wilkins 803 D3 rosenut

De beste high-end luidspreker in het qua prijsklasse nog toegankelijke bereik. Het 3e generatie Diamond 800 serie model 803 is uniek en bevat als eerste in de lijn alle high-end technologie die in de 800 serie van Bowers & Wilkins beschikbaar is.

Lees meer over de Bowers & Wilkins 803 D3 rosenut

High-end klasse vanaf € 10.000,-

Vivid Audio GIYA G4 S2 wit

Als je hoe dan ook het beste wilt, dan is de GIYA G4 S2 van Vivid Audio de droomluidspreker. Door het revolutionaire kastontwerp geniet je van de beste akoestische prestaties denkbaar. Onconventioneel de beste zuilspeaker.

Lees meer over de Vivid Audio GIYA G4 S2 wit

Zit jouw favoriete zuilspeaker hier niet bij? Bekijk dan het complete assortiment vloerstaande luidsprekers bij iEar’.

HVS Award