Luisterruimtes

Om alle fantastische producten die we bij iEar’ hebben zo goed mogelijk aan jou te demonstreren beschikken we over de allerbeste luisterruimtes en experience rooms.

 

Hifi
Voor het demonstreren van luidsprekers, versterkers, audio streamers, cd spelers, DAC’s en platenspelers hebben een viertal hifi luisterruimtes ingericht.

 

 • High-End luisterruimte
  In deze ruimte die akoestisch volledig is geoptimaliseerd demonstreren we de beste audio systemen die we in huis hebben, zoals McIntosh, KEF Reference, Focal Utopia III, Naim Audio, Bowers&Wilkins 800 series, Transrotor, Trinnov, Marantz Premium, Dynaudio Confidence en Hegel.

 

 • Studio 1
  Mooie producten uit de Hifi middenklasse staan opgesteld in Studio 1. In deze Studio zijn al vele audiosets samengesteld en voor elke muziekliefhebber die een hele goede set wil binnen een aanvaardbaar budget slaagt in deze luisterruimte. Al onze hifi merken zijn in deze ruimte vertegenwoordigd, zoals Bowers&Wilkins, KEF, Focal, Marantz, Denon, Rotel, Cambridge Audio, Arcam, NAD, Bluesound, Tannoy, Dynaudio, Monitor Audio, Dali en Sonus Faber. En met ons unieke touchscreen selectiesysteem kun je vanuit de comfortabel zittende bank alle combinaties met één druk op het scherm beluisteren. Daar serveren dan uiteraard nog een heerlijk kopje koffie bij.

 

 • Studio 2
  Liggen de prestatiewensen van de nieuwe installatie of een onderdeel daarvan boven het niveau van de producten in Studio 1 en gaat je onze high-end collectie je net iets te ver, dan vind je in Studio 2 zeker waar je naar op zoek bent. Hier vind je eigenlijk allemaal hifi producten uit de hoge Hifi middenklasse. Ook weer van de bekende merken.

 

 • Hifi 1e verdieping
  Op onze etage hebben we ook nog een grote ruimte ingericht met instapproducten van merken zoals Marantz, Yamaha, Denon, Q Acoustics, Dali, Monitor Audio, KEF, Focal en Tannoy. Ook met een bescheiden budget biedt iEar’ de mooiste audio installatie van een prima kwaliteit.

 

Home Cinema
Voor filmliefhebbers en voor iedereen die graag televisie kijkt, demonstreren we Home Cinema en beeldproducten in een tweetal bioscoopruimtes en een TV Experience room.

 

 • Grand Home Cinema
  In de grote bioscoopruimte staan altijd een 20-tal AV receivers opgesteld en een 15-tal meerkanaals speakersystemen met subwoofers, in 5.1 opstelling, of 7.1 of Dolby Atmos. Vergezeld met de beste blu ray spelers en media spelers draaien we je favoriete film op het aanwezige levensgrote projectiescherm door een beamer naar keuze. Ook deze ruimte is uitgerust met een touchscreen selectiesysteem om de verschillende opstellingen gemakkelijk te vergelijken. Hoe dan ook, deze ruimte is tijdens een bezoek altijd een belevenis op zich. In deze ruimte vind je thuisbioscoopsystemen in alle prijsklassen.

 

 • Small Home Cinema
  Voor de filmliefhebber met een kleiner budget hebben we ook geweldige thuisbioscopen. Deze demonstreren we je graag in de kleine Home Cinema ruimte.

 

 • TV Experience area
  Wil je het beste beeld voor je thuisbioscoop of gewoon de allerbeste televisie die er is. Kom dan eens kijken in de TV Experience Area van iEar’. Je vind er alle TV technieken zoals OLED, LED, 4K, Smart TV en Curved TV. In alle gangbare en grote formaten, zoals 43, 48, 55, 65 en 75 inch. Natuurlijk vergezeld van alle denkbare TV accessoires. Bij iEar’ hebben we televisies van Samsung, LG, Sony en Loewe.

 

Streaming audio, multiroom en domotica Area
Gemakkelijk kunnen bedienen van je geluidsinstallatie. Gemakkelijk kunnen installeren van je geluidsinstallatie in één of meerdere ruimtes. Gemakkelijk kunnen bedienen van verlichting, zonwering, gordijnen, alarmsysteem, klimaatinstallatie en alle andere installaties in en om je woning. iEar’ biedt de oplossing voor al deze zaken en we demonstreren deze graag van merken zoals Sonos, Heos by Denon, Bluesound, Yamaha MusicCast, Crestron, Somfy en Logitech.

 

 • Sonos Experience Room
  Onderdeel van de Streaming audio, multiroom en domotica Area is een aparte Sonos Experience room. In deze luisterruimte demonstreren we alle alle producten van Sonos maar vooral ook alle oplossingen die er met het Sonos systeem mogelijk zijn. Neem hier dus eens plaats en laat je eens echt goed informeren over alles wat Sonos in huis heeft.
X
CROSS SELL