Facebook

Demonstratie ruimtes

Om tot de juiste keuze te komen biedt iEar’ de mogelijkheid om de producten die op de website staan te komen beluisteren en bekijken. Hiervoor beschikt iEar’ over de beste luisterruimtes en experience rooms. Loop eens vrijblijvend binnen gedurende de openingstijden of maak een luisterafspraak.

AUDIO & HIFI

Voor het demonstreren van audio en hifi apparatuur zoals luidsprekers, versterkers, audio streamerscd spelersDAC’s en platenspelers hebben we een viertal hifi luisterruimtes ingericht.

High-end studio

In de High-end studio die akoestisch volledig is geoptimaliseerd demonstreren we de beste audio systemen die er verkrijgbaar zijn.

Topklasse hifi

Studio 2

High-end kwaliteit in een normaal jasje, dat demonstreren we in studio 2. Mooie versterkers, luidsprekers, audio streamers en platenspelers.

Hogere klasse hifi

Studio 1

In Studio 1 is de grote middenklasse hifi te beluisteren, audio en hifi systemen en componenten van de betere merken, zowel analoog als digitaal.

Middenklasse hifi

Hifi 1e verdieping

Op onze 1e verdieping hebben we van alle gerenommeerde merken de instapklasse luister klaar staan. Goede kwaliteit, uiterst betaalbaar.

Instapklasse hifi

Koptelefoons

Voor het luisteren naar koptelefoons en hoofdtelefoon versterkers hebben we een aparte area ingericht waar alle onze modellen te beluisteren zijn.

Alle prijsklassen

Vinyl

De analoge luisteraar verwennen we met een groot assortiment platenspelers en accessoires, maar ook met advies voor revisie van de huidige draaitafel.

Alle prijsklassen

HOME CINEMA & TELEVISIE

Voor filmliefhebbers en voor iedereen die graag televisie kijkt, demonstreren we Home Cinema en beeldproducten in een tweetal bioscoopruimtes en een TV Experience area.

Grand Home Cinema

In de grote bioscoopruimte staan middelgrote en grote home cinema systemen opgesteld samengesteld met de bekende merken receivers en speakers.

Top

TV Experience area

De mooiste televisies tonen en demonstreren we in de TV Experience Area. OLED, QLED, 4K, Smart TV, Curved TV, grote en kleine maten.

Alle prijsklassen

Small Home Cinema

Voor de filmliefhebber met een kleiner budget hebben we ook geweldige thuisbioscopen. Deze demonstreren we je graag in de kleine Home Cinema ruimte.

Top

STREAMING AUDIO, MULTIROOM & DOMOTICA

Eenvoudig kunnen gebruiken en bedienen van audio en elektrische installaties in meerdere ruimtes in de woning. Daar gaat het om bij streaming audio, multiroom en domotica. iEar’ kan dit invullen met de beste producten in de markt en daarnaast leveren we ons eigen iEar’ Smart Living Control System.

Streaming Audio & Domotica Area

Voor de filmliefhebber met een kleiner budget hebben we ook geweldige thuisbioscopen. Deze demonstreren we je graag in de kleine Home Cinema ruimte.

Sonos Experience Room

Onderdeel van de Streaming audio, multiroom en domotica Area is een aparte Sonos Experience room. In deze luisterruimte demonstreren we alle producten van Sonos maar vooral ook alle oplossingen die er met het Sonos systeem mogelijk zijn. Neem hier dus eens plaats en laat je eens echt goed informeren over alles wat Sonos in huis heeft.

X
CROSS SELL