Facebook

Demonstratie ruimtes

AUDIO & HIFI

Voor het demonstreren van audio en hifi apparatuur zoals luidsprekers, versterkers, audio streamerscd spelersDAC’s en platenspelers hebben we een viertal hifi luisterruimtes ingericht.

HOME CINEMA & TELEVISIE

Voor filmliefhebbers en voor iedereen die graag televisie kijkt, demonstreren we Home Cinema en beeldproducten in een tweetal bioscoopruimtes en een TV Experience area. Je vind er de mooiste televisies en thuisbioscoop systemen.

STREAMING AUDIO, MULTIROOM & DOMOTICA

Eenvoudig kunnen gebruiken en bedienen van audio en elektrische installaties in meerdere ruimtes in de woning. Daar gaat het om bij streaming audio, multiroom en domotica. iEar’ kan dit invullen met de beste producten in de markt en daarnaast leveren we ons eigen iEar’ Smart Living Control System.

Om tot de juiste keuze te komen biedt iEar’ de mogelijkheid om de producten die op de website staan te komen beluisteren en bekijken. Hiervoor beschikt iEar’ over de beste luisterruimtes en experience rooms. Loop eens vrijblijvend binnen gedurende de openingstijden of maak een luisterafspraak.

Andere klanten over iEar'

HVS Award