Facebook

Domotica

Lees meer

Domotica is een verzamelnaam voor huisautomatisering of smart home. Het intelligent bedienen van elektrische systemen in de woning, perfect op de levensstijl van de bewoners ingericht. Daarvoor ontwikkelde iEar’ het inmiddels meermalen beproefde iEar’ Smart Living Control System. Dit systeem is geschikt voor diverse typen woningen zoals appartementen, bungalows, ruime gezinswoningen, vrijstaande woningen, villa’s en penthouses. Het belangrijkste is dat de bewoners willen genieten van wooncomfort en eenvoudige bediening.
 
Mogelijkheden
Binnen het iEar’ Smart Living Control System kan apparatuur van vooraanstaande fabrikanten worden ingezet, zoals Crestron voor bediening en controle. Bowers&Wilkins inbouw luidsprekers voor multiroom toepassingen en home cinema. Sonos voor streaming audio. Somfy motoraandrijving voor toegangshekken, elektrische gordijnen, screens en zwembaden. Voor verlichting, klimaatbeheersing en beveiliging kunnen producten van alle A-merk fabrikanten worden geïntegreerd.
 
Totaaloplossing
Elke domotica oplossing wordt uiteindelijk op de individuele woningen en de wensen van haar bewoners uitgewerkt. Een vooraf goed uitgewerkt plan levert achteraf het best werkende systeem op, waarbij iEar’ op alle gebieden kan adviseren. Denk hierbij aan het opstellen van het eisen- en wensen plan, het uitwerken van de systeemarchitectuur, het opstellen van het infrastructuurplan, het aanleggen van het domotica systeem en de randapparatuur, het programmeren van het systeem en het onderhouden en up-to-date houden van het systeem.
 
Gaat u bouwen of verbouwen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een demonstratie van de mogelijkheden.
 

Lees minder
HVS Award