Facebook
Auralic

Auralic

Ga direct naar: Alle producten

Opgericht

2009

Oprichter

Xuanqian Wang en Yuan Wang

Hoofdvestiging

Beijing, China

Het Chinese Auralic werd opgericht in 2009 en heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het ontwerpen van innovatieve muziekstreaming- en audiocomponenten van de hoogste kwaliteit. Een combinatie van klassieke analoge technologie en geavanceerde digitale evolutie in een stijlvol design. Auralic maakt het eenvoudig voor iedereen om in elke kamer muziek met een hoge resolutie af te spelen, audioapparatuur  te bedienen vanaf je portable device met slecht één druk op de knop, muziek af te spelen vanaf een internet dienst of muziek te delen met vrienden.
 
Gebouwd rond het idee dat echte hifi voor iedereen toegankelijk moet zijn, geniet Auralic tegenwoordig een wereldwijde reputatie voor innovatieve digitale en analoge componenten die net zo geweldig klinken als ze er uitzien. Auralic bouwt apparaten waarmee je digitale streaming kunt verkennen, nieuwe muziek kunt ontdekken en ervaringen kunt delen met vrienden. Ze verbinden je huis door muziek in hoge resolutie in elke kamer te leveren en maken gebruik van je mobiele apparaten om alles onder controle te houden.
 
Auralic combineert progressieve technologieën die de belofte van moderne digitale formaten waarmaken met gerevitaliseerde analoge circuits en hardware geworteld in klassieke ontwerpen, en creëert altijd nieuwe manieren om je dichter bij de muziek te brengen dan ooit.

Category
iEar's advies
2.199 - 7.699

Alle 6 resultaten

Auralic Aries G2
 
 
Award
[]
Zwart
Voorraad
 4.199,00

Auralic Vega G2
 
 
 
[]
Zwart
Voorraad
 6.299,00

Auralic Vega G1
 
 
Award
[]
Zwart
Voorraad
 3.799,00

Auralic Altair G1 zwart
 
 
 
[]
Zwart
Voorraad
 2.199,00

Auralic Leo GX
 
 
 
[]
Zwart
Bestelbaar
 7.699,00

Auralic Aries G1
 
 
Award
[]
Zwart
Bestelbaar
 2.199,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.