Facebook
Classé

Classé

Ga direct naar: Series | Alle producten

Het Canadese merk Classé Audio is een toonaangevende fabrikant van muziek- en home cinema-componenten in het hoogste high-end segment. Classé heeft enerzijds een passie voor geluidskwaliteit en techniek, maar is er anderzijds op gebrand haar klanten levenslang te laten genieten van componenten van topkwaliteit en zorgvuldig overwogen upgradetrajecten. Wie in een Classé systeem investeert, kan van een werkelijk adembenemende entertainmentervaring genieten. Elke component van Classé is ervoor ontworpen en gebouwd om levenslang mee te gaan en om de luisteraar te pakken en mee te blijven voeren. Daarnaast is het design zo innovatief en exclusief dat je installatie het mooiste kunstwerk in je woonkamer wordt.

Classé Hifi versterkers

De Classe hifi versterkers hebben een perfecte high-end kwaliteit en sturen moeiteloos je luidsprekers aan. Geen enkel ander product kan op tegen de massieve uitstraling en compromisloze kwaliteit van Classé. De ultieme totaalervaring voor echte muziekliefhebbers.

Home cinema versterkers

Classé heeft home cinema componenten in het hoogste high-end segment in huis. Voor iedereen die ongekende kwaliteit en massief vermogen wil voor films en muziek. Schitterend geluid, compact en efficiënt met de beste prestaties.

Classé series

Classé Sigma series

Classé Sigma serie componenten zijn ontworpen om verwachtingen te overtreffen, te verrassen en zelfs de meeste doorgewinterde audiofielen te betoveren.

Classé Delta series

De nieuwe Delta serie, verwacht in 2017, belichaamt alles wat Classé vertegenwoordigt: innovatie, prestatie, uitmuntend vakmanschap en iconische ontwerp.

Categorie
iEar's keuze

Prijs

999 - 5.001

Altijd op de hoogte

X
CROSS SELL