Facebook
LG

LG

Ga direct naar: Series | Alle producten

LG tv is een internationale fabrikant binnen de consumentenelektronica en één van ’s werelds grootste producenten van platte televisies. In 1966 al produceerde LG de eerste Koreaanse tv en heden ten dage loopt LG voorop met haar innoverende OLED techniek. LG wil haar klanten blij maken met nieuwe producten en nieuwe technologieën en wil altijd verder innoveren, zodat van home-entertainment een ongekende belevenis wordt gemaakt. LG: “Life’s Good”.

LG televisies

Haal met een LG OLED TV een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast en scherpte kwaliteit en ga op in de actie met een UHD 4K TV. Daarnaast is alles mogelijk met de smart tv’s van LG, of het nu films zijn, of muziek, games, video’s en nog veel meer. Kwestie van achterover leunen en ontspannen.

LG home cinema

Of het nu om een bestaande DVD-collectie gaat, de nieuwste blu rays of dynamische webcontent, beleef je favoriete entertainment op een indrukwekkende nieuwe manier met de nieuwste 4K Blu-Ray speler met HDR compatibiliteit van LG. Ontdek de 3D- en Smart-technologie van dit neusje van de zalm met ingebouwde Wifi, 4K streaming content en Ultra HD. Binnenkort verkrijgbaar!

LG series

LG OLED W series

LG verlegt grenzen met de deze nieuwe ultra dunne OLED tv met Dolby Atmos soundbar. Dit sublieme design is de uiterste definitie van audiovisuele weelde.

LG OLED G series

Ervaar perfect beeld en geluid op deze 4K Ultra HD TV met oneindig contrast en HDR kwaliteit. Ultradun vlaggenschip met een prachtig design.

LG OLED E series

Biedt kristalheldere beelden, nog dieper contrast en realistische kleuren dankzij de allernieuwste OLED Plus techniek. Voor het eerst met Ultra HD resolutie.

LG OLED C series

Ultiem genieten met de LG Curved televisie met 3D, perfecte kleuren én HDR. Zet de 3D-bril op en duik het prachtigste beeld in wat je in tijden hebt gezien.

LG OLED B series

Dit instapmodel van de LG OLED serie beschikt over 4K Ultra HD resolutie en laat de kleuren echt van het scherm afspatten.

Categorie
iEar's keuze

Prijs

299 - 20.000

Alle 10 resultaten

Altijd op de hoogte

X
CROSS SELL