Facebook
LG

LG

Ga direct naar: Series | Alle producten

Opgericht

1958

Oprichter

Koo In-hwoi

Hoofdvestiging

Seoul, Zuid-Korea

Website

LG is een internationale fabrikant binnen de consumentenelektronica en één van ’s werelds grootste producenten van platte televisies. In 1966 produceerde LG de eerste Koreaanse tv. LG weet dat de meerwaarde van consumentenelektronica zit in het plezier dat je eraan beleeft. Daarom is het research van LG Electronics erop gericht om technologie te ontwikkelen die je comfort vergroot en je entertainment een ongekende belevenis wordt. LG is een veelzijdige onderneming met een heel breed productaanbod. Als het om elektronica voor uw huiskamer gaat, heeft LG alles in huis.

Een televisie van LG combineert de nieuwste OLED technologie met stijlvol design. Dus of je nu met de Smart-functionaliteit online gaat, een 3D-film in verbluffende HD en surround bekijkt en beluistert of een opgenomen programma afspeelt, je geniet altijd maximaal van jouw LG TV. Zelfs een uitgeschakelde televisie van LG is oogstrelend mooi. LG: “Life’s Good”.

LG televisies

Haal met een LG OLED TV een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast en scherpte kwaliteit en ga op in de actie met een UHD 4K TV. Daarnaast is alles mogelijk met de smart tv’s van LG, of het nu films zijn, of muziek, games, video’s en nog veel meer. Kwestie van achterover leunen en ontspannen.

LG series

Category
iEar's advies
1.999 - 7.000

Alle 5 resultaten

LG OLED55C9
 
 
Award
[]
Zwart
Voorraad
 1.999,00

LG OLED65C9
 
 
Award
[]
Zwart
Voorraad
 2.799,00

LG OLED55E9
Aanbieding
 
 
[]
Zwart
Voorraad
van  2.699,00 voor  2.299,00

LG OLED65E9
Aanbieding
 
Award
[]
Zwart
Voorraad
van  3.999,00 voor  3.199,00

LG OLED77C9
 
 
 
[]
Zwart
Voorraad
 6.999,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.