Facebook
LG

LG

Ga direct naar: Series | Alle producten

Opgericht

1958

Oprichter

Koo In-hwoi

Hoofdvestiging

Seoul, Zuid-Korea

Website

LG tv is een internationale fabrikant binnen de consumentenelektronica en één van ’s werelds grootste producenten van platte televisies. In 1966 al produceerde LG de eerste Koreaanse tv en heden ten dage loopt LG voorop met haar innoverende OLED techniek. LG wil haar klanten blij maken met nieuwe producten en nieuwe technologieën en wil altijd verder innoveren, zodat van home-entertainment een ongekende belevenis wordt gemaakt. LG: “Life’s Good”.

LG televisies

Haal met een LG OLED TV een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast en scherpte kwaliteit en ga op in de actie met een UHD 4K TV. Daarnaast is alles mogelijk met de smart tv’s van LG, of het nu films zijn, of muziek, games, video’s en nog veel meer. Kwestie van achterover leunen en ontspannen.

LG home cinema

Of het nu om een bestaande DVD-collectie gaat, de nieuwste blu rays of dynamische webcontent, beleef je favoriete entertainment op een indrukwekkende nieuwe manier met de nieuwste 4K Blu-Ray speler met HDR compatibiliteit van LG. Ontdek de 3D- en Smart-technologie van dit neusje van de zalm met ingebouwde Wifi, 4K streaming content en Ultra HD. Binnenkort verkrijgbaar!

LG series

Categorie
iEar's keuze

Prijs

299 - 20.000

Alle 10 resultaten

X
CROSS SELL