Facebook
Zappiti

Zappiti

Ga direct naar: Alle producten

Zappiti is een internationaal gerenommeerde Franse fabrikant en Europees leider op het gebied van 4K-mediaspelers en videobeheer systemen. Sinds 2010 ontwerpt, ontwikkelt en produceert het Franse bedrijf multimediaspelers en videoservers. Het moederbedrijf is gevestigd in Parijs, terwijl de ontwikkelingsafdeling zich in Montpellier bevindt. Oorspronkelijk was Zappiti Media Center een software fabrikant met exportfunctie voor Dune HD spelers. Na een paar jaar lanceerde het zijn eerste reeks spelers gebaseerd op de spelers van Dune HD. Tegenwoordig biedt de Franse fabrikant een compleet assortiment van nieuwe generatie high-end 4K multimediaspelers. Alle producten zijn ontworpen om de eindgebruiker te voorzien van een gemakkelijke en intuïtieve toegang tot zijn complete film collectie in een adembenemende 4K HD resolutie. De award winnende Zappiti apparaten worden wereldwijd succesvol gebruikt om de kijkervaring van films te verbeteren in zowel woon- als ook commerciële omgevingen.
 
Mediaspelers
Zappiti-mediaspelers bieden compromisloze audiovisuele kwaliteit van de originele film. Zappiti ontwerpt en produceert alleen professionele videobeheersystemen die de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring leveren. Alle Zappiti-producten zijn ontworpen om onze eindgebruikers gemakkelijke en intuïtieve toegang te bieden tot hun volledige filmbibliotheekcollectie, in verbluffende 4K High-Definition-resolutie. Jouw filmbestanden worden afgeleverd in je privébioscoop met de hoogst beschikbare videokwaliteit en pure high-fidelity, lossless reproducties van de originele filmsoundtracks. Het topmodel, de Zappiti Signature, combineert de best mogelijke prestaties met een uiterst uniek ontwerp voor high-end home entertainment.
 
Unieke interface
De meermaals bekroonde gebruikersinterface Zappiti Video biedt de beste user interface die op de markt beschikbaar is om jouw filmbibliotheek te organiseren. Zappiti Video biedt geavanceerde functies waarmee je trailers kunt afspelen, aangepaste categorieën of groepen films kunt maken, door de originele soundtracks van de films op de achtergrond kunt bladeren, de startpagina en knoppen kunt aanpassen, inclusief speciale topbanners zoals director’s cuts of niet-geclassificeerde edities , toegang tot extra online inhoud of het toevoegen van je eigen persoonlijke filmomslagen, achtergronden of soundtracks. Bovendien beschermt de code voor ouderlijk toezicht jouw kinderen tegen inhoud voor volwassenen.
 

Zappiti wiki

  • Oprichting: 2010
  • Hoofdvestiging: Parijs, Frankrijk

Alle Zappiti producten

Category
iEar's advies
88 - 2.999

Toont alle 7 resultaten

Zappiti Signature mediaspeler
 
 
 
mediaspeler
Voorraad
 2.699,00
Zappiti Reference mediaspeler
 
 
 
mediaspeler
Voorraad
 1.299,00
Zappiti Neo mediaspeler
 
 
 
mediaspeler
Voorraad
 799,00
Zappiti Pro 4K HDR rackmount 19 inch rack accessoire
 
 
 
19 inch rack accessoire
Voorraad
 89,00
Zappiti One 4K HDR mediaspeler
 
 
 
mediaspeler
Voorraad
 299,00
Zappiti Mini 4K HDR mediaspeler
 
 
 
mediaspeler
Voorraad
 249,00
Zappiti NAS RIP 4K HDR SE nas
 
 
 
nas
Bestelbaar
 2.999,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

HVS Award