Facebook

Bowers & Wilkins nieuwe DB subwoofers

De Britse luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins introduceert een nieuwe lijn subwoofers luisterend naar de DB series. Deze nieuwe DB Series markeert Bowers & Wilkins meest geavanceerde én best klinkende reeks subwoofers tot nu toe. Aangevoerd door het topmodel, de DB1D, wordt de reeks compleet gemaakt met de DB2D en de compacte DB3D. De DB Series volgt in de voetsporen van de grensverleggende DB1, maar is voorzien van nieuwe digitale technologie en geavanceerde materialen die ook te vinden zijn in de 800 D3 Series luidsprekers.

Aerofoil conussen
In de DB Series subwoofers zijn dezelfde Aerofoil conussen verwerkt die ook te vinden zijn in de 800 D3 Series. Deze ultra lichte en ultra stijve woofers zijn perfect voor de weergave van lage tonen, wat zorgt voor een indrukwekkend basgeluid met ongekende precisie en finesse. De conus van de DB2D is dezelfde als in de 800 D3, terwijl de DB1D is voorzien van een enorme 12 inch (30 cm) driver, de grootste Aerofoil conus die Bowers & Wilkins tot nu toe heeft gemaakt.

Mobiele app
De DB Series is uitzonderlijk eenvoudig te configureren dankzij een speciale App. Deze App bevat een automatische calibratie die gebruik maakt van de microfoon van de smartphone voor een optimale plaatsing, installatie en probleemoplossing. De App kan ook gebruikt worden om de output en audio preset modus van de subwoofers te bedienen. De App is beschikbaar voor zowel iOS als Android-apparaten.

Vermogen
De DB1D is tevens de meest krachtige actieve subwoofer uit de reeks. De 2.000 Watt versterker in de subwoofer biedt uitzonderlijke reserves in sturing en controle. Met hun 1.000 Watt versterkers, leveren de DB2D en DB3D dezelfde eigenschappen in een compactere vorm.

Bowers & Wilkins subwoofers
Categorie
iEar's keuze

Prijs

0 - 1

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

X
CROSS SELL