Facebook

Speakers

Ga direct naar: Top 5 merken

iEar’ biedt het grootste assortiment speakers van de allerhoogste kwaliteit. Bij iEar’ vind je luidsprekers van merken als Bowers&Wilkins, KEF, Focal, Dynaudio en Sonos.¬†Voor zowel voor hifi als voor home cinema hebben we elk type speaker. Ook voor luidsprekers van Tannoy, Monitor Audio, Dali, Q Acoustics,¬†Sonus Faber en Elac kom je naar iEar’. Of liever een draadloze speaker ? Bekijk dan onze Wifi speakers, soundbars en Bluetooth speakers van Sonos, Heos en Bluesound. En uiteraard bieden wij ook alle denkbare speaker accessoires zoals speaker standaards, speaker beugels, banaanstekkers en spikes.

Top 5 merken

Bowers&Wilkins

Bowers&Wilkins

Speakers van het zeer gerenommeerde Britse Bowers&Wilkins zijn zeer populair wereldwijd. Ze staan garant voor superieure geluidskwaliteit.

KEF

KEF

Al decennia lang blinken KEF luidsprekers uit met hun befaamde Uni Q technologie. Dit zorgt voor warmte en een prachtige spreiding van het geluid.

Focal

Focal

Focal luidsprekers worden handgemaakt in Frankrijk wat garant staat voor perfecte geluidskwaliteit en een ongekend hoog afwerkingsniveau.

Dynaudio

Dynaudio

Het Deense Dynaudio biedt naast haar hoogwaardige en prachtig klinkende traditionele speakers ook de allerbeste draadloze luidsprekers.

Sonos

Sonos

De draadloze luidsprekers van Sonos bieden een hoge kwaliteit weergave en een zeer eenvoudige bediening met behulp van een zere gebruiksvriendelijke App.

Bekijk al onze merken

Altijd op de hoogte

X
CROSS SELL