Facebook
Roon

Roon

Ga direct naar: Series | Alle producten

Roon is hét streaming audio systeem voor de echte muziekliefhebbers. Wanneer je geen enkele concessie wilt doen aan geluidskwaliteit en gebruiksgemak en toegang wenst tot alle kwaliteiten High-res audio, dan ga je muziek streamen met Roon. Het is een streaming audio software systeem dat gebruikt kan worden op diverse compatible hardware. De kracht van de software zit hem in de geweldige user interface (de bediening en toegang tot de muziekinformatie) enerzijds en de compatibiliteit met alle High-res bestandsformaten anderzijds. Dat maakt het hét streaming audio systeem voor de muziek en high-end audio liefhebber, want het biedt ondersteuning voor FLAC, ALAC, WAV, MQA, DSD (64/128/256) en Tidal met resoluties tot 32-bit/384 kHz.
 
 
Voor een complete installatie zijn drie zaken benodigd.
 
1. De licentie
 
2. Een server (Core), waar de server software op geïnstalleerd wordt. Dit kan een PC of Mac zijn, een NAS drive of een Roonserver. Vanwege de zware systeemeisen die nodig zijn voor Roon, adviseren wij een compatible NAS hiervoor in te zetten, waarbij je mogelijkheid behoudt om deze in te toekomst te kunnen upgraden met geheugenkracht en/of opslagcapaciteit.
 
3. Een Roon compatible audio streamer of compatible DAC. Voor het ultieme gebruiksgemak adviseren wij een audio streamer. Wanneer je meerdere compatible audio streamers inzet, dan is Roon ook geschikt voor multiroom.
 
Uiteraard kan iEar’ een complete Roon installatie voor je verzorgen, want dat kun jij ook beginnen met muziek streamen op het hoogst mogelijke niveau.
 

Roon wiki

  • Oprichting: 2015

Laatste Roon nieuws

Roon links

Roon series

roon audio streamers

Roon audio streamers

Bekijk het assortiment van de beste Roon audio streamers.

Alle Roon producten

Category
iEar's advies
1.198 - 3.199

Toont alle 8 resultaten

ROON Drive 6x8Tb nas
 
 
 
nas
Voorraad
 3.199,00
ROON Drive 6x4Tb nas
 
 
 
nas
Voorraad
 2.299,00
ROON Drive 4x8Tb nas
 
 
 
nas
Voorraad
 2.499,00
ROON Drive 4x4Tb nas
 
 
 
nas
Voorraad
 1.899,00
ROON Drive 2x8Tb nas
 
 
 
nas
Voorraad
 1.499,00
ROON Drive 2x4Tb nas
 
 
 
nas
Voorraad
 1.199,00
ROON Nucleus+ nas
 
 
 
nas
Bestelbaar
 2.799,00
ROON Nucleus nas
 
 
 
nas
Bestelbaar
 1.599,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

HVS Award