Betalen

iDeal

Bij iEar’ kunt u uw bestelling die u laat thuisbezorgen met iDeal betalen. Bij de meeste banken is het tegenwoordig mogelijk te betalen met iDeal, de makkelijkste, snelste en veiligste manier van online betalen op internet.
Snel, simpel en veilig betalen binnen uw eigen voor u bekende omgeving van internetbankieren. Betalen met iDeal is bij iEar’ volledig gratis.
Een bestelling waarbij u kiest voor de leveringswijze thuisbezorgen en voor de betaalmethode iDeal, kan meteen door iEar’ in behandeling worden genomen.

 

Credit Card

Bij iEar’ kunt u uw bestelling die u laat thuisbezorgen online met credit card betalen. iEar’ accepteert online Mastercard, Visa en American Express. Uw credit card gegevens worden met een SSL-beveiligde server versleuteld verzonden. Tevens wordt gebruik gemaakt van Mastercard SecureCode en Verified by Visa. Dit om de veiligheid van betalen met credit card online te optimaliseren.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het online betalen met credit card.
Een bestelling waarbij u kiest voor de leveringswijze thuisbezorgen en voor de betaalmethode credit card, kan meteen door iEar’ in behandeling worden genomen.

X
CROSS SELL