Facebook

Ruilen en retourneren

Ruilen
Het is mogelijk om een product wat u gekocht heeft bij iEar’ binnen 14 dagen te ruilen, mits het product nog niet is gebruikt, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele verpakking en alle toebehoren.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen, volg dan de procedure die iEar’ daarvoor heeft opgesteld.

 

Afkoelingsperiode
U heeft als consument het recht om een koop op afstand binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te ontbinden. Dit wordt de afkoelingsperiode genoemd. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om uw aankoop te ontbinden, mits het product nog ongebruikt is, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele verpakking. Het is wel toegestaan om het product uit de verpakking te halen om te beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen.

Maakt u als consument geen gebruik van de afkoelingsperiode, dan is de koop definitief.

Indien u gebruik wilt maken van de afkoelingsperiode, volg dan de procedure die iEar’ daarvoor heeft opgesteld.

 

Procedure
Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of te retourneren binnen de afkoelingsperiode, dan neemt u hierover binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling contact op met iEar’. iEar’ bevestigt uw verzoek per e-mail met een servicenummer en de stappen die u moet doorlopen. Dit zijn de volgende:

U retourneert het product, waarbij de verzendkosten en het risico voor uw rekening zijn, netjes verpakt in een doos of een omverpakking aan:

iEar’
St. Ceciliastraat 28
5038 HA Tilburg

U voegt daarbij de originele aankoop factuur en vermeld daarop het service nummer;
U draagt er zorg voor dat uw retourzending uiterlijk binnen 21 dagen na ontvangst door u retour is bij iEar’;
Na retourontvangst conform de retourvoorwaarden draagt iEar’ er zorg voor dat u het aankoopbedrag binnen 30 dagen retour ontvangt op het door u opgegeven bank- of girorekeningnummer of dat u het product ontvangt voor de omruil (na verrekening van een eventueel verschil in het aankoopbedrag).

X
CROSS SELL